De S van service voor jou

De S van service voor jou

Natuurlijk kom je bij je apotheek om je medicijnen op te halen, maar we zijn er voor zoveel meer. Bij ons draait het om service. In alles wat we doen. Hier lees je meer over de S van service voor jou.

Wat is de S van service?

De naam Service Apotheek zegt het al: we willen de beste service voor iedereen, online en in de apotheek. We noemen dit de S van service. Onze service voor jou met de hoofdletter S. Maar wat betekent dit dan?

We maken het leven met medicijnen makkelijker. Met onze services heb je:

  • persoonlijk advies voor goed en veilig gebruik van je medicijnen
  • antwoorden op al je vragen
  • overzicht en controle over je medicijngebruik
  • makkelijk je medicijnen in huis

Hoe jouw mening ons helpt

Elk jaar doen we mee aan een landelijk tevredenheidsonderzoek. Hierin vragen we je om te vertellen waar je tevreden over bent en wat we beter kunnen. Dit is belangrijk. Als jij ons vertelt waar je tevreden of ontevreden over bent, kunnen wij onze service verbeteren voor jou en alle andere klanten. Ontvang je een e-mail met een uitnodiging om mee te doen aan het tevredenheidsonderzoek? Vul dan de vragenlijst in, zo helpt jouw mening mee aan betere zorg.

Lees hier alles over het tevredenheidsonderzoek

Lees hier de resultaten van het vorige tevredenheidsonderzoek

"Uit ons tevredenheidsonderzoek blijkt dat onze klanten het meest tevreden zijn over het contact met de apotheekmedewerkers en met onze services."

8 jaar op rij de hoogste klanttevredenheid

Dit jaar waardeerden onze klanten ons opnieuw met een 8,5 gemiddeld en hebben we voor het 8e jaar op rij de hoogste klanttevredenheid van Nederland. Dat vinden wij top! Uit ons tevredenheidsonderzoek blijkt dat onze klanten het meest tevreden zijn over het contact met de apotheekmedewerkers en met onze services. Nog niet iedereen weet wat onze services zijn. 

Maak jij al gebruik van onze services?

We helpen je zoals jij dat wilt. Misschien ben je al bekend met onze online services, zoals je ‘slimme pillendoos’, de Service Apotheek-app, of de online kennisbank met veel informatie en handige tips over het gebruik en het bewaren van je medicijnen. extra handig, je kan bij veel Service Apotheken online een afspraak inplannen.

Met onze service houd je je medicijnen gemakkelijk op voorraad, bijvoorbeeld met de afhaalkluis of bezorging aan huis. Wil je er zelf niet teveel aan denken wanneer je weer medicijnen moet bestellen? Maak dan gebruik van de herhaalservice. Je ontvangt een bericht wanneer je medicijnen klaarstaan. Bij steeds meer Service Apotheken kan je ook in de app de status van je bestelling terugzien. Zo maken wij het leven met medicijnen makkelijker voor je.

In de apotheek staan we natuurlijk ook voor je klaar. Aan de balie of in onze spreekkamer voor een medicijnen APK of medicatiebeoordeling. We maken in de apotheek graag persoonlijk kennis met jou en je situatie. Dan weten we waarmee we je het beste kunnen helpen en adviseren. Bijvoorbeeld met belangrijke tips voor je leefstijl, als je op reis gaat of voor ondersteunende zelfzorgproducten. Ook kun je in de apotheek restmedicijnen en medicijnen die over de houdbaarheidsdatum zijn terugbrengen, zodat deze op een schone manier worden verwerkt.

En heb je hulp nodig om wat meer overzicht over je medicijnen te krijgen? Vraag ons eens naar de medicatierol, die is heel handig als je 5 of meer medicijnen gebruikt. 

Lees ook eens het Leef!-magazine, dan ben je op de hoogte welke thema’s en services in jouw apotheek centraal staan.

"Klik hier voor nog meer informatie over de Klanttevredenheid en de PREM " Klanttevredenheid en PREM"