De Pil Herhaalservice

De Pil Herhaalservice

Je weet hoe belangrijk het is om niet mis te grijpen bij de anticonceptiepil. Maar soms lukt het toch niet om ‘m op tijd te bestellen. Wij maken het je graag makkelijker om de pil te bestellen. Met de Pil Herhaalservice van Service Apotheek.

Pil herhaalrecept? De pil hoe jij het wil

Meld je je aan voor onze herhaalservice? Dan zorgen wij ervoor dat jij op tijd een nieuwe voorraad hebt. Zodra je voorraad bijna op is bestellen we automatisch nieuwe voor je. Je ontvangt dan een bericht wanneer het voor je klaarligt. Zo hoef je zelf nooit meer aan het bestellen van anticonceptie te denken.

Laat ons weten hoe je het wilt! Buiten openingstijden afhalen in de kluis? Thuisbezorgd krijgen? Of toch liever naar de apotheek? Laat het ons weten. Stuur een e-mail naar je Service Apotheek. Vermeld daarin je telefoonnummer, dan nemen zij contact met je op  om de details te bespreken. Of schrijf je in bij een Service Apotheek in jouw buurt.

"De pil bestellen bij de apotheek? Dat regelen we automatisch voor jou!"

Jouw Service Apotheek, jouw advies

Ben je vergeten je pil in te nemen? Heb je last van bijwerkingen? Of heb je een andere vraag over anticonceptie? Kijk eerst eens hier voor meer informatie.

Staat jouw vraag er niet bij? Met vragen over medicijnen, kun je altijd bij je Service Apotheek terecht. Loop gerust bij ons binnen, een afspraak is niet nodig. Of online via onze app, chat of per e-mail. We helpen je zoals jij dat wilt!

"Meer vragen over anticonceptie? Kijk hier voor een overzicht."anticonceptie zoals jij het wilt"